Ο καθένας από εμάς περιστοιχίζεται κατά τη διάρκεια της ζωής τους από κάποιους ανθρώπους, είναι αυτό που λέμε ο κύκλος μας....

 

Σαν ένα μέρος του κύκλου του ο καθένας μας, βιώνουμε μέρα με τη μέρα πολλά και διάφορα γεγονότα που επηρεάζουν αδιαμφισβήτητα την ζωή μας.

Κάποια από αυτά είναι χαρούμενα και κάποια άλλα είναι σίγουρα και λυπηρά.

Και στις δύο περιπτώσεις, στο peak της κάθε κατάστασης δηλαδή, έχουμε ανθρώπους από τον λεγόμενο κύκλο μας που ως..... φίλοι μας στέκονται στα δύσκολα και γιορτάζουν αντίστοιχα στα χαρούμενα.

Τι γίνεται όμως όταν τα "φώτα της δημοσιότητας" σβήσουν;

Ποιος από όλους αυτούς που απλώναν χέρι βοηθείας ή χαιρόντουσαν με το χαρμόσυνο γεγονός που μας συνέβη, είναι ακόμα μαζί μας?

Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μετά το μεγάλο "μπαμ" του όποιου γεγονότος στη ζωή μας, ελάχιστοι είναι αυτοί που συνεχίζουν και πορεύονται δίπλα μας προσπαθώντας να ζήσουν την ουσία του βιώματας μας.

Είναι λίγοι εκείνοι που θα ενστερνιστούν την αλλαγή στη ζωή σου όταν αυτή θα έχει γίνει κομμάτι της ζωής σου, και ακόμα λιγότερη εκείνοι που θα γυρίσουν να σου πουν από μόνοι τους ότι είναι δίπλα σου ακόμα και χωρίς να το ζητήσεις.

Δυστυχώς "φώτα δημοσιότητας" έχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις.....

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.